Goddag Allesammans och glad Lördag trots att det regnar här i Lidköping.
Hoppas att ni har det bra och en bra början på Lördagen och helgen.
Det är som sagt Lördag idag men det är inte just denna dag som jag kommer att berätta om, jag har tänkt att berätta om gårdagen, nämligen Fredag.
 
Ok då kör vi....
Min Fredag startade precis som vanligt med att dela ut reklam, detta gick på ett litet kick pga mindre reklam för denna helg.
Vädret var på topp, solen kom fram, inga vindar men väldigt varmt, det kändes faktiskt som åskvärme, vilket det var...åskan kom senare under dagens gång.
 
Att det åskar här i stan är ganska så ovanligt nuförtiden.
Det åskade mycket mer och värre när jag var liten, då det verkligen var riktigt muller och blixtrar i massor och det kunde vara flera timmar i sträck.
När jag var liten så var jag inte så glad över åska, tyckte inte om det, idag när jag inte är ett barn längre så älskar jag åska istället, det är ganska häftigt att få se blixtrar men man ska inte glömma att blixtrar kan vara riktigt farliga i vissa fall.
 
Nog om det, när all reklam var utdelad så var det dags för lite mat, kl var 12:00.
Sedan blev det lugnt i några timmar, sen kom det lite kärt besök och när kvällen kom så tog jag mig in till stan och torget för att titta på RIXFM Festival som var här.
Oj så mycket folk det var, denna stad är ganska så liten så att få se såpass många människor på en och samma plats var lite annorlunda.
Jag har aldrig tänkt på hur många människor som faktsikt bor i denna lilla stad.
 
Här får ni en liten inblick i min Fredag
 Ja, här stod man och poserade 😉
Min klädstil passade ganska så bra ihop med alla färgerna, tyckte jag.
Blommor som jag självklart har fotat
Dessa blommor har en egen stil och det är härligt.
Ett försök att fota scenen.
Det blev en ganska så bra bild. Lyckades t.om få med Danny Saucedo på bilden, han stod nämligen på scenen när jag tog bilden.
Blommor från vår framsida.
Ni kanske känner igen just dessa blommor från tidigare bilder som jag har tagit.
Dessa slutar aldrig att dyka upp, när en del av blommorna har gjort sitt så kommer det nya jämt och ständigt av dessa. Så härligt med lite regndroppar som också var på, det hade regnat tidigare under dagen.
 
Denna kväll blev minsann inte så pjåkig, riktigt rolig och härlig.
Hela Fredagen var härlig!!!
Detta var något nytt för mig, jag har aldrig varit på denna festival tidigare, roligt att den kom till lilla Lidköping, den lilla staden som jag visst bor i.😉
Det var ett flertal artister som sjöng, kul!!
Har jag ett fåtal av mina läsare som faktiskt var på denna Festival i Lidköping kanske?
 
Önskar er en fin dag
Vi Hörs
 
Bilder från: 2023-08-04